AL-KO potopna črpalka za čisto vodo SUB 8500 Easy

Številka izdelka: 113961 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavljiva višina preklopa zahvaljujoč nastavljivemu plavajočemu stikalu
  • Visoka učinkovitost z enostavnim rokovanjem
  • Stabilno stojalo z velikim dnom črpalke
  • Plitko sesanje do 5 mm
  • Različne možnosti povezave zahvaljujoč kombiniranemu navojnemu priključku
  • Integriran izhod črpalke za najboljšo zmogljivost

Potopna črpalka z ravnim sesom SUB 8500 Easy z visokim izkoristkom

Skoraj do zadnje kapljice - tako bi lahko opisali cilj te potopne črpalke za čisto vodo: saj je zaradi vstopnih odprtin možno izčrpati velike količine vode in plitko sesati do cca 5 mm . Učinkovito odvodnjavanje bazena, cisterne, vodnjaka ali poplavljene kleti.

Nastavljiva višina preklopa z 2-pozicijskim nosilcem

Plovno stikalo je mogoče nastaviti na dva položaja za neprekinjeno, nadzorovano ali samodejno delovanje. V samodejnem načinu se črpalka samodejno izklopi, ko je dosežen minimalni nivo vode.

Zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju za prenašanje in majhni teži le okoli 4 kg, lahko potopno črpalko uporabljate mobilno ali stacionarno za odvodnjavanje. S svojo močjo 290 W, dostavno višino največ 6 m in pretokom do 8.000 l/h se izčrpavanje in prenos opravita v najkrajšem možnem času. Izhod črpalke, integriran v veliko nogo črpalke, zagotavlja najboljšo učinkovitost. Prilagodljiv zahvaljujoč kombiniranemu priključku na izhodu črpalke. Izhod črpalke je 1,25 palca, kar je približno 41,9 mm.

Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Kupite potopno črpalko AL-KO SUB 8500 Easy & alternatives

Kupite potopno črpalko SUB 8500 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite močnejšo potopno črpalko, priporočamo potopno črpalko SUB 1000 DS Comfort (št. artikla 112823)

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113961
EAN 4003718062946
Maks. pretok l / h 8000 LPH
Maks. višina črpanja v m 6 M
Maks. tlak, barih 0.6 BAR
Ravno sesanje do mm 5 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 4 KG
Maks. velikost delcev v mm 5 MM
dim. Višina cm brez škatle 300 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
dim. Širina cm brez škatle 170 CM
Bruto teža v kg 4 KG
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 290 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.19MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.