AL-KO potopna črpalka za čisto vodo SUB 8500 Easy

Številka izdelka: 113961 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavljiva višina preklopa zahvaljujoč nastavljivemu plavajočemu stikalu
  • Visoka učinkovitost z enostavnim rokovanjem
  • Stabilno stojalo z velikim dnom črpalke
  • Plitko sesanje do 5 mm
  • Različne možnosti povezave zahvaljujoč kombiniranemu navojnemu priključku
  • Integriran izhod črpalke za najboljšo zmogljivost

Potopna črpalka z ravnim sesom SUB 8500 Easy z visokim izkoristkom

Skoraj do zadnje kapljice - tako bi lahko opisali cilj te potopne črpalke za čisto vodo: saj je zaradi vstopnih odprtin možno izčrpati velike količine vode in plitko sesati do cca 5 mm . Učinkovito odvodnjavanje bazena, cisterne, vodnjaka ali poplavljene kleti.

Nastavljiva višina preklopa z 2-pozicijskim nosilcem

Plovno stikalo je mogoče nastaviti na dva položaja za neprekinjeno, nadzorovano ali samodejno delovanje. V samodejnem načinu se črpalka samodejno izklopi, ko je dosežen minimalni nivo vode.

Zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju za prenašanje in majhni teži le okoli 4 kg, lahko potopno črpalko uporabljate mobilno ali stacionarno za odvodnjavanje. S svojo močjo 290 W, dostavno višino največ 6 m in pretokom do 8.000 l/h se izčrpavanje in prenos opravita v najkrajšem možnem času. Izhod črpalke, integriran v veliko nogo črpalke, zagotavlja najboljšo učinkovitost. Prilagodljiv zahvaljujoč kombiniranemu priključku na izhodu črpalke. Izhod črpalke je 1,25 palca, kar je približno 41,9 mm.

Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Kupite potopno črpalko AL-KO SUB 8500 Easy & alternatives

Kupite potopno črpalko SUB 8500 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite močnejšo potopno črpalko, priporočamo potopno črpalko SUB 1000 DS Comfort (št. artikla 112823)

Tehnični podatki

Maks. pretok l / h 8000 LPH
Tip pogona Električni
Maks. višina črpanja v m 6 M
Moč motorja v vatih 290 W
Maks. tlak, barih 0.6 BAR
Ravno sesanje do mm 5 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 4 KG
Maks. velikost delcev v mm 5 MM
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
Bruto teža v kg 4 KG
dim. Višina cm brez škatle 300 CM
dim. Širina cm brez škatle 170 CM
Mera dolžina karton cm 210 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (3.04MB)
Izjave o skladnosti Download (139.62KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.