AL-KO potopna črpalka DRAIN 9500 Easy

Številka izdelka: 113962 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavljiva višina preklopa zahvaljujoč nastavljivemu plavajočemu stikalu
  • Z nastavljivo nogo črpalke
  • Integriran izhod črpalke za najboljšo zmogljivost
  • Trdna oprema z gredjo črpalke od INOX, odporno proti rjavenju
  • Različne možnosti povezave zahvaljujoč kombiniranemu navojnemu priključku
  • Stabilno stojalo z velikim dnom črpalke

Kombinirana črpalka potopna črpalka DRAIN 9500 Easy za čisto in umazano vodo

Zahvaljujoč kombiniranemu podstavku črpalke (nastavljiva noga črpalke) je DRAIN 9500 Easy primeren za čisto in umazano vodo. Funkcija umazane vode se uporablja, ko je treba onesnaženo vodo izčrpati, npr. B. po poplavah, iz umazanih ribnikov ali ko je treba izprazniti cisterne. Zahvaljujoč veliki sesalni odprtini lahko model DRAIN 9500 Easy brez težav prenaša tudi umazano vodo z velikostjo delcev do 25 mm.

Nastavljiva višina preklopa z 2-pozicijskim nosilcem

Plovno stikalo je mogoče nastaviti v dveh položajih za neprekinjeno, nadzorovano ali samodejno delovanje. V samodejnem načinu se črpalka samodejno izklopi, ko je dosežen minimalni nivo vode.

Zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju za prenašanje in majhni teži le okoli 4 kg, lahko potopno črpalko uporabljate mobilno ali stacionarno za odvodnjavanje. S svojo močjo 300 W, dostavno višino največ 6 m in pretokom do 8.500 l/h se izčrpavanje in prenos opravita v najkrajšem možnem času. Izhod črpalke, integriran v veliko nogo črpalke, zagotavlja najboljšo učinkovitost. Prilagodljiv zahvaljujoč kombiniranemu priključku na izhodu črpalke. Izhod črpalke je 1,25 palca, kar je približno 41,9 mm.

Posebno obdelana gred motorja, ki je izdelana iz trpežnega nerjavnega jekla, in ohišje iz polipropilena, ojačanega s steklenimi vlakni, zagotavljata dolgo življenjsko dobo tega praktičnega pomočnika.

Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Kupite potopno črpalko AL-KO DRAIN 9500 Easy in alternative

Kupite potopno črpalko DRAIN 9500 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite močnejšo potopno črpalko, priporočamo potopno črpalko DRAIN 10000 Comfort (št. artikla 112825)

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113962
EAN 4003718062953
Maks. pretok l / h 8500 LPH
Maks. višina črpanja v m 6 M
Maks. tlak, barih 0.6 BAR
Ravno sesanje do mm 25 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 4 KG
Maks. velikost delcev v mm 25 MM
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
Bruto teža v kg 4 KG
dim. Višina cm brez škatle 300 CM
dim. Širina cm brez škatle 170 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 300 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.19MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.