AL-KO nadomestni list žage za PS 1815

Številka izdelka: 113968 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nadomestni listi za ročno žago AL-KO PS 1815
  • Komplet 3 nožev (les, kovina in plastika)
  • Dolžina rezanja 150 mm

AL-KO nadomestni list žage PS 1815

Komplet 3 listov (1x les, 1x kovina in 1x plastika) - vsestranski za AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorsko ročno žago PS 1815.

Uporaba visokokakovostnih materialov in natančno brušeni zobje zagotavljajo čist rez. Z dolžino reza 150 mm se optimalno ujema z akumulatorsko ročno žago AL-KO PS 1815. Listi žage imajo dolgo življenjsko dobo.

Kupite nadomestne liste žage AL-KO PS 1815

Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali v specializiranih trgovinah.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113968
EAN 4003718063134
Bruto teža v kg 0.12 KG
Znamka AL-KO

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.