AL-KO NADOMESNO REZILO 51 CM (AKUM.)

Številka izdelka: 113979 Takoj na voljo
expected to be with you on 17.10.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Jekleni nož s posebnim kaljenjem
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Širina rezanja: 51 cm
  • Primeren za akumulatorsko kosilnico 512 Li VS-W

AL-KO nadomestni nož za akumulatorsko vrtno kosilnico 512 Li VS-W in 5272 Li VS-W

​​​​​Originalno nadomestno rezilo AL-KO za akumulatorsko kosilnico 512 Li VS-W Premium. Nož iz jekla s posebnim kaljenjem in širino rezanja 51 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in zato zagotavlja dosledno čisto in enakomerno rezanje trave tudi pri intenzivni uporabi.

Podatki o originalnem nožu AL-KO: Kosilnice delujejo na območjih blizu tal, torej poleg košnje trave pridejo tudi v stik z zemljo, peskom itd., zato se rezalni rob hitro obrabi. Nabrušeni noži bi se obrabili že po nekaj metrih. Pri originalni različici se sčasoma razvije tako imenovan udarni rob, ki je bistveno manj podvržen obrabi, ne da bi se poslabšal rezalni videz. Ta rob je zato manj občutljiv kot ostro brušeni rezalni robovi. Zato nov nož ni "oster" v tradicionalnem smislu.
 

Nakup nadomestnega noža AL-KO 51 cm

Preprosto kupite nadomestni nož v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Uporabljajte samo originalne nadomestne dele AL-KO.

 

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113979
EAN 4003718063370

Mowing System

Širina reza v cm 51 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (10.22MB)
Download (7.79MB)
Izjave o skladnosti Download (224.66KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.