AL-KO KOMPLET ZRAČNIH FILTROV

Številka izdelka: 113693 Majhna zaloga
expected to be with you on 16.10.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Komplet zračnih filtrov primeren za kosilnice z bencinskimi motorji AL-KO Pro
  • Pravočasna zamenjava podaljša življenjsko dobo motorja
  • Boljša zmogljivost z rednim vrtenjem
  • Visoka učinkovitost filtracije

Set zračnih filtrov za motorje AL-KO Pro

a komplet zračnih filtrov je primeren za vse bencinske kosilnice, ki delujejo z motorjem AL-KO Pro 125, AL-KO Pro 125 QSS ali AL-KO Pro 145 QSS. Kakovosten zračni filter je enostavno zamenjati. Zaščitite svoj motor pred umazanijo in prahom ter poskrbite, da bo deloval z največjo zmogljivostjo. Zračni filter zamenjajte pravočasno, saj čist, filtriran zrak podaljša življenjsko dobo vašega motorja. Komplet zračnih filtrov je sestavljen iz 2 filtrov.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113693
EAN 4003718059588
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.