AL-KO Električni drobilnik z noži MH 2500 Slice

Številka izdelka: 113871 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Disk s kaljenimi dvojnimi rezili za veje do 40 mm
  • Zbiralnik z varnostno ključavnico
  • Komplet koles za enostaven transport
  • Vključno z zatičem za varno ponovno drobljenje
  • Vključno s 50 l zbiralno vrečo
  • Incl. 50 l collection bag

Majhen in kompakten - električni nožni drobilnik AL-KO MH 2500 Slice     

Lahek, učinkovit drobilnik z rezili s kaljenimi dvojnimi rezili - idealen za mehke dele rastlin, zelene veje in listnato zelenje.

Zmogljiva električna naprava s številnimi dodatki

Nožni drobilnik s kaljenimi dvojnimi noži je idealen pomočnik na vašem vrtu. Razdrobljen material lahko na primer uporabite za prekrivanje gredic ali kot dragocen material za kompost. Močan in učinkovit. MH 2500 Slice se ponaša s številnimi funkcijami, kot so zatič za enostavno in varno spreminjanje položaja drobljenega materiala, 50-litrska zbiralna vreča s kljuko ter ključ za montažo in zamenjavo rezil nožev.

Z električnim motorjem z močjo 2500 W lahko obdela veje velikosti do 40 mm. Zaradi majhne teže 13,5 kg in trdnega kompleta koles ga je enostavno prevažati. Želite pripraviti listnate vrtne odpadke, zelene vejice in mehke dele rastlin za kompost? Potem je naš električni vrtni drobilnik MH 2500 Slice odlična izbira za vas. Drobljen material je idealen tudi za prekrivanje zemljenih tal..

Kupite električni drobilnik z rezili AL-KO MH 2500 Slice in alternative

Drobilnik z rezili MH 2500 Slice lahko kupite v udobju svojega doma v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite kupiti drobilnik z večjimi rezili, vam priporočamo MH 2810 (št. izdelka 113872).

 

 

 

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113871
EAN 4003718061901
Neto teža v kg 11.6 KG
Bruto teža v kg 13.5 KG
Največji premer veje, cm 4 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prostornina koša v l 50 L
S košem od tkanine tkanina

Engine

Moč motorja v vatih 2500 W

Traction System

Kolesa s krogličnimi ležaji NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (5.38MB)
Izjave o skladnosti Download (107.49KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.