AL-KO 36 V dvojni polnilec C 200 Li

Številka izdelka: 114018 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Dvojni polnilec s 36 V / 2x 3,0 A
  • Istočasno polni dve 36 V bateriji
  • Zračno hlajeno polnjenje s hladilnimi ventilatorji
  • Pametni polnilnik z vgrajenim WiFi modulom
  • Potisna obvestila o stanju napolnjenosti prek aplikacije inTOUCH na vašem pametnem telefonu

Hitro, inteligentno polnjenje z dvojnim polnilnikom AL-KO 36 V C 200 Li

Z dvojnim polnilnikom AL-KO lahko polnite dve 36 V bateriji AL-KO hkrati.

Pametno polnjenje

Zahvaljujoč WiFi povezavi lahko stanje napolnjenosti baterije preprosto pošljete na vaš pametni telefon z aplikacijo AL-KO inTOUCH.

Dvojni polnilec je optimalno temperiran s hladilnim ventilatorjem. Z dvema baterijskima režama, vsaka po 3 A, lahko polnite dve 36 V bateriji hkrati, tako da nič ne ovira dolgotrajnega dela na vrtu.

Kupite dvojni polnilec AL-KO 36 V C 200 Li & alternative

Kupite dvojni polnilnik baterij AL-KO C 200 Li zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite polnilnik za polnjenje ene baterije, priporočamo polnilec C 130 Li (izdelek št. 113281).

 

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Length in cm (Out of Box) 17 CM
Height in cm (Out Of Box) 9.8 CM
Width in cm (Out Of Box) 24 CM
Družina akumulatorja AL-KO 36V
Tip pogona Akumulator
Neto teža v kg 1.15 KG
Povezljivost Povezljivost
Združljive akumulatorji 113280, 113524, 114017
Maks. napetost v voltih 40
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.