AL-KO 36 V dvojni polnilec C 200 Li

Številka izdelka: 114018 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Dvojni polnilec s 36 V / 2x 3,0 A
  • Istočasno polni dve 36 V bateriji
  • Zračno hlajeno polnjenje s hladilnimi ventilatorji
  • Pametni polnilnik z vgrajenim WiFi modulom
  • Potisna obvestila o stanju napolnjenosti prek aplikacije inTOUCH na vašem pametnem telefonu

Hitro, inteligentno polnjenje z dvojnim polnilnikom AL-KO 36 V C 200 Li

Z dvojnim polnilnikom AL-KO lahko polnite dve 36 V bateriji AL-KO hkrati.

Pametno polnjenje

Zahvaljujoč WiFi povezavi lahko stanje napolnjenosti baterije preprosto pošljete na vaš pametni telefon z aplikacijo AL-KO inTOUCH.

Dvojni polnilec je optimalno temperiran s hladilnim ventilatorjem. Z dvema baterijskima režama, vsaka po 3 A, lahko polnite dve 36 V bateriji hkrati, tako da nič ne ovira dolgotrajnega dela na vrtu.

Kupite dvojni polnilec AL-KO 36 V C 200 Li & alternative

Kupite dvojni polnilnik baterij AL-KO C 200 Li zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite polnilnik za polnjenje ene baterije, priporočamo polnilec C 130 Li (izdelek št. 113281).

 

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Number of Battery Slots 2 ST
Neto teža v kg 1.15 KG
Povezljivost Povezljivost
Bruto teža v kg 1.4 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 17 CM
dim. Širina cm brez škatle 24 CM
dim. Višina cm brez škatle 9.8 CM
Mera dolžina karton cm 25.2 CM
Združljive akumulatorji 113280, 113524, 114017
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (14.74MB)
Izjave o skladnosti Download (224.76KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.