AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski visokotlačni čistilnik PW 1850

Številka izdelka: 113929 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija in polnilnik nista priložena)
  • Odstranjuje umazanijo brez priključka na elektriko in vodo
  • Prožno se lahko uporablja za čiščenje, penjenje ali zalivanje rastlin
  • Zahvaljujoč sesanju vode se lahko uporablja s katerim koli vodnim virom: vedro za vodo, jezero, dežni sod, pipa ali steklenica
  • Z ECO funkcijo za daljše delo
  • Vključuje vodno šobo 5 v 1 za prilagodljivo uporabo

Der AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski visokotlačni čistilec PW 1850

Akumulatorski visokotlačni čistilec se lahko uporablja za čiščenje in penjenje ter zalivanje rastlin. Uporablja se lahko v povezavi s katerim koli vodnim virom, na primer sodom za dež, ribnikom, ali pa preprosto priključite visokotlačni čistilnik na sanitarno vodo preko vodne pipe.

Tehnični podatki o akumulatorskem visokotlačnem čistilniku AL-KO PW 1850

18 V litij-ionska baterija vam zagotavlja največji tlak 22 barov. Pretok vode na uro je cca 180 l/h. Z zelo majhno težo 1,6 kg (z baterijo) in načinom ECO za daljše delo ga je mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Za vašo varnost: zaščita baterije s silikonskim pokrovom. S 6 m dolgo sesalno cevjo lahko sesate tudi vodo za čiščenje iz vodnih virov, ki so bolj oddaljeni. Zahvaljujoč vodnim šobam 5 v 1 imate na voljo 5 širin škropljenja, vključno s stopnjo zalivanja rastlin. Priložena je posoda za milo, ki jo je mogoče montirati.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorski visokotlačni čistilec AL-KO PW 1850 in druge možnosti

Preprosto kupite akumulatorski visokotlačni čistilec AL-KO PW 1850 v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu v vaši bližini. Na voljo tudi v kompletu (št. artikla 113967), vključno z baterijo in polnilnikom.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113929
EAN 4003718062533
Maks. tlak, barih 22 BAR
Neto teža v kg 1.3 KG
Weight Including Battery in kg 1.6 KG
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 20 MIN
Battery Voltage (V) 18 V

Prenosi

Navodila za uporabo Download (11.12MB)
Izjave o skladnosti Download (141.09KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.