AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski kosilnik za travo GT 1825

Številka izdelka: 113924 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija in polnilnik nista priložena)
  • Praktični indikator napolnjenosti baterije v ročaju
  • Z 180 stopinjsko nastavitvijo nagiba prirezovalne glave
  • Zložljiva zaščita za rastline
  • Vključno z rezervnim glavom za nit
  • High-quality nylon thread with automatic jogging
  • Spare thread spool included

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski trimer za travo GT 1825 - preprosta nega trate za začetnike

Akumulatorska kosilnica navduši s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti AL-KO. Priročen akumulatorski vrtni trimer opravlja svoje delo na vašem domačem vrtu brez emisij in izjemno tiho. Majhna teža in praktično upravljanje z dodatnim nastavljivim ročajem in prilagodljivo rezalno glavo omogočata natančno obrezovanje v vseh položajih in v vsakem kotičku vašega vrta.

Tehnični podatki o akumulatorski trimer za travo AL-KO GT 1825

S težo le 2,4 kg, vključno z baterijo in ergonomsko nastavljivim dodatnim ročajem, je ta trimer zelo mobilen in enostaven za uporabo pomočnik za vsakega lastnika vrta. Prilagodljiva vrtljiva glava vrvi s širino reza 25 cm in palica za zaščito pridelka zagotavlja natančno striženje na robu trate, pod grmovjem in na stenah. S samodejnim tapkanjem lahko enostavno nastavite optimalno dolžino vrvice med obrezovanjem tako, da udarite z glavo trimerja ob tla. Aluminijasto teleskopsko gred, nastavljivo po višini, je mogoče individualno prilagoditi posamezni velikosti telesa. Zložljivo robno kolo vas podpira s čistim rezanjem robov.

Vaša svoboda: kompaktni akumulatorski trimer AL-KO je idealen za začetnike. Zahvaljujoč pogonu šepetanja vaših sosedov ne bodo motili - obrežete lahko kadar koli v dnevu, ne glede na toge mirne čase.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorski trimer za travo AL-KO GT 1825 in alternative

Akumulatorsko škarje za travo AL-KO GT 1825 lahko kupite v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je popoln izdelek, če iščete lahek in priročen brezžični prirezovalnik. Na voljo tudi v kompletu z baterijo (2,5 Ah) in polnilnikom s številko artikla 113963.

Tehnični podatki

500 CM
1.5 MM
klasična
DA
Znamka AL-KO
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 38 MIN
Delovna širina kosa z nit cm 25 CM
Mera dolžina karton cm 93.5 CM
Gred NE
Linija izdelkov Comfort
Neto teža v kg 2.1 KG
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 61 MIN
Tip pogona Akumulator
Možnost teleskopiranja DA
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 76 MIN
Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Združljive akumulatorji 113893, 113894, 113895, 113896
Navodila za uporabo Download (5.72MB)
Izjave o skladnosti Download (163.45KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.