AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska višinska žaga CSA 1820

Številka izdelka: 113926 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija in polnilnik nista priložena)
  • Nastavitev kota rezalne glave za 125° (9 stopenj)
  • Prihranek prostora zaradi deljivega držaja
  • Meč in veriga znamke Oregon
  • Izvlečni teleskopski ročaj za individualno prilagajanje delovne višine
  • Indikator nivoja baterije v ročaju
  • Robusten meč dolžine 20 cm

Der AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE  akumulatorska višinska žaga CSA 1820

Z akumulatorsko visoko verižno žago AL-KO CSA 1820 je obrezovanje in rezanje dreves enostavno. Zahvaljujoč 9-kratni nastavitvi kota in teleskopsko gred, lahko pridete tudi na težko dostopna mesta in vedno dosežete natančen in čist rez. Zahvaljujoč baterijskemu delovanju je na voljo velik polmer delovanja z visoko stopnjo svobode gibanja, ne da bi vam bilo treba skrbeti zaradi nadležnih kablov. To vam omogoča, da delate brez utrujenosti, telesu prijazno in varno – tudi nad glavo.

Poleg tega vam delovanje baterije zagotavlja tiho uporabo brez emisij in malo vzdrževanja kadar koli v dnevu.

Tehnični podatki akumulatorske visinske verižne žage AL-KO CSA 1820

Robusten meč Oregon z dolžino reza 20 cm zagotavlja hitro napredovanje dela in hkrati dobro rokovanje. Hitrost verige je 3,7 m/s. Indikator baterije v ročaju in okno za ogled rezervoarja za olje vas dobro obveščata. Akumulatorska visinskaverižna žaga CSA 1820 je bistveno lažja od primerljivega bencinskega motorja, tako da obrezovalnik CSA 1820 s skupno težo le 3,5 kg skupaj z baterijo omogoča varčno delo nad glavo.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorsko verižno žago AL-KO CSA 1820 in alternative

Akumulatorsko visinsko verižno žago AL-KO CSA 1820 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je lahek začetni model za visokokakovostno nego dreves na domačem vrtu. Na voljo tudi v kompletu (št. artikla 113965), vključno z baterijo in polnilnikom.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113926
EAN 4003718062502
Neto teža v kg 3.2 KG
Možnost teleskopiranja DA
dim. Višina cm brez škatle 12 CM
dim. Širina cm brez škatle 21 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 237 CM
Napetost verige z orodjem
Nastavitev kota DA
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 3.7
Dolžina meča v cm 20 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 40 MIN
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 64 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 80 MIN

Prenosi

Navodila za uporabo Download (7.33MB)
Izjave o skladnosti Download (159.47KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.