AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska ročna žaga PS 1815

Številka izdelka: 113923 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo lahka žaga za rezanje in obrezovanje
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija in polnilci niso priloženi)
  • Enostavno in varno delo zahvaljujoč snemljivemu nosilcu vej
  • Vključno s tremi žaginimi listi za les, kovino in plastiko
  • Z integrirano LED delovno lučjo
  • Enostavna menjava žaginega lista brez orodja

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorska ročna žaga PS 1815

Akumulatorska ročna žaga AL-KO PS 1815 proizvajalca AL-KO vam nudi popolno podporo za lahko, natančno žaganje in vrtnarska dela. Vsestranska uporaba, saj so priloženi 3 žagini listi za obdelavo lesa, kovine in plastike. Delo, neodvisno od omrežja in brez emisij. Vaš popoln majhen, lahek pomočnik žage za dom in vrt. PS 1815 napaja AL-KO 18 V BOSCH ZDRUŽLJIV ZA HOME IN VRT. Po potrebi lahko s tem baterijskim sistemom upravljate različne naprave AL-KO z eno in isto baterijo - in prihranite denar.

Tehnični podatki akumulatorske ročne žage AL-KO PS 1815

Z našo lahko, vsestransko akumulatorsko ročno žago lahko izvajate manjša žaganja z dolžino reza do 150 mm. Zahvaljujoč odstranljivi protizdrsni zaščiti lahko delate varno in gladko. Vgrajena LED delovna luč vam pomaga doseči čist rez tudi v slabih svetlobnih pogojih. S hitrostjo giba 2500 na/min delate učinkovito, majhna teža 1,5 kg (vključno z baterijo) pa prispeva k udobnemu delu. Večkratna uporaba zahvaljujoč menjavi žaginega lista brez orodja les - plastika - kovina.

 

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorsko ročno žago AL-KO PS 1815 in alternative

Akumulatorsko ročno žago AL-KO PS 1815 lahko kupite neposredno v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Je idealen partner za lahek kot pero in priročen vrtnarski užitek. Št. artikla 113942 je celoten komplet, ki vključuje baterijo 18 V / 2,5 Ah in polnilnik.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113923
EAN 4003718062472
Neto teža v kg 1.2 KG
Število udarcev v potezah / min 2500
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Čas polnjenja 2,5Ah v min 60 MIN
Čas polnjenja 4.0Ah v min 95 MIN
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 65 MIN
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 104 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 130 MIN

Cutting System

Dolžina meča v cm 15 CM
Debelina reza v mm 80 MM

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.22MB)
Izjave o skladnosti Download (100.69KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.