AL-KO 18 V BOSCH DOM IN VRT KOMPATIBILNA akumulatorska mini verižna žaga CSM 1815

Številka izdelka: 114016 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Priročno SDL Smart Dynamic Lubrication za priročno mazanje verige po potrebi
  • 15 cm dolžine meča pri hitrosti verige 7 m/s
  • Hitro preverjanje nivoja olja skozi okence za ogled na rezervoarju za olje
  • Močna zmogljivost rezanja do 130 mm
  • Velik 30 ml rezervoar za olje
  • 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE sistem (baterija in polnilec nista priložena)

Izjemno priročno - AL-KO 18 V BOSCH HOME IN GARDEN COMPATIBLE akumulatorska mini verižna žaga CSM 1815

AL-KO akumulatorska mini verižna žaga CSM 1815 vam odlično pomaga pri žaganju in vzdrževanju vrta. Delo neodvisno od omrežja in brez emisij. Idealno za obrezovanje vej, topiarijev in obrezovanje. CSM 1815 napaja baterija AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE. Po potrebi lahko s tem baterijskim sistemom poganjate različne naprave AL-KO z eno in isto baterijo – in prihranite denar.

Priročno mazanje verige po potrebi

Naš izjemen sistem SDL - Smart Dynamic Lubrication - podmaže verigo žage po potrebi. Enostavno pritisnite na polnilo in veriga se napolni z oljem.

S 15 cm dolgim ​​drogom in zmogljivim 18 V Li-Ion se akumulatorski žagi ni treba skrivati ​​pred večjimi vejami. Do 13 cm debeline reza. Nivo olja v 30 ml posodi za olje lahko preprosto preverite skozi okence. Vrhunska varnostna zaščita vas ščiti pred poškodbami. Zaradi uravnoteženega ravnovesja, odpiranja stranskega pokrova brez orodja in obsežne opreme, kot sta torbica za prenašanje in 60 ml olja za verigo, je naša mini motorna žaga idealen pomočnik v hiši in na vrtu. Dolgočasno žaganje je bilo včeraj.

Z družino akumulatorskih naprav AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste zahvaljujoč našim številnim vrtnim orodjem popolnoma opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilniki združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z baterijskim sistemom Bosch 18 V Home and Garden.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z Li-ionsko baterijo AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah.

Naše prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Kupite AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorsko mini verižno žago CSM 1815 in alternative

Preprosto kupite akumulatorsko mini verižno žago CSM 1815 v naši spletni trgovini ali pri enem od naših trgovcev. Če želite to mini verižno žago v kompletu z baterijo (2,5 Ah) in polnilnikom, priporočamo artikl št. 114023.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Neto teža v kg 1.6 KG
dim. Širina cm brez škatle 20 CM
Bruto teža v kg 3.81 KG
dim. Višina cm brez škatle 8.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 43.5 CM
Max. Hitrost verige 7
Napetost verige z orodjem
Type of chisel oglata
Mera dolžina karton cm 48 CM
Združljive akumulatorji 113893, 113894, 113895, 113896
Veriga žage 004
Dolžina meča v cm 15 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Navodila za uporabo Download (14.74MB)
Izjave o skladnosti Download (224.76KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.