AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 COMFORT

Številka izdelka: 123087 Majhna zaloga
expected to be with you on 18.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1Function: stranski izmet in mulčenje
  • Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljalnih elementov z udobnim globokim prehodom
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Zanesljiva kosilnica z 2 reziloma in krogličnimi ležaji za tiho delovanje
  • Elektromagnetna sklopka nože
  • Funkcija mulčenja prek zapirala za mulčenje, lahko ga priročno shranite na kosilno enoto

Kosite udobno in učinkovito z vrtnim traktorjem AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in proizvedene v Avstriji: tako se predstavlja kosilnica AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 iz linije Comfort. Zahvaljujoč stranskemu izmetu ni treba izprazniti košare za zbiranje trave, kar pomeni, da lahko tudi velike travnate površine hitro obdelate v enem prehodu košnje. Hkrati kosilnica ohranja visoko stopnjo manevriranja in omogoča udobno počutje pri košnji večine vrtov. Preprosto odstranljiva kosilna enota in obsežen izbor dodatkov za vrtne traktorje, kot so vrtni valjarji, snežni plugi, vozički za prikolice in še veliko več predstavljajo kosilnico kot vsestransko poleti in pozimi. Če iščete poceni traktorsko kosilnico za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Stranski izmet in enostavna pretvorba v funkcijo mulčenja

S širino košnje 110 cm je traktorska kosilnica iz kategorije Comfort popolna za učinkovito in hitro košnjo velikih trat (primernih do 7000 m²). Kosilnico AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 poganja 9,6 kW zmogljiv, robusten 2-valjni motor AL-KO Pro 600 z nizkimi vibracijami. Višino košnje je mogoče hitro in enostavno nastaviti v 6 položajih od 30 mm do 80 mm z enim ročajem. Vzdržljiva rezalna enota iz jeklene pločevine vključuje dve rezili za čisto košnjo trave in jo je mogoče preprosto odstraniti. To omogoča hitro čiščenje in servis noža, ki prihrani čas.

Če želite uporabiti funkcijo mulčenja te traktorske kosilnice, jo je mogoče nastaviti brez orodja. Zapiralo kot dodatek za mulčenje lahko preprosto postavite na kosilno enoto. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

Na sprednji del traktorske vrtne kosilnice AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 lahko pozimi pritrdite tudi snežni plug. Z dodatki, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojila, vas ta vrtni traktor podpira tudi pri drugih poletnih vrtnih opravilih. Izjemno velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vsaki podlagi in terenu. Volan za enostaven oprijem in jasne kontrole nudijo dodatno prednost pri udobju.

Nakup traktorske kosilnice AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 in druge možnosti

Preprosto kupite traktorsko kosilnico Comfort 18-111.4 HDS-A V2 zdaj v naši spletni trgovini. Če želite kosilnico s stranskim izmetom z manjšo širino košnje, priporočamo kosilnico AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A (izdelek št. 123013)

Prednosti za vas

Ta kosilni traktor Comfort 18-111.4 HDS-A je s širokim naborom dodatne opreme prava vsestranska naprava, ki lahko opravi svoje delo namesto vas pozimi in poleti.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 123087
EAN 4003718356892

Prenosi

Navodila za uporabo Download (27.99MB)
Download (17.77MB)
Download (20.67MB)
Download (22.27MB)
Izjave o skladnosti Download (275.92KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.