solo® by AL-KO Akku Rasentraktoren

solo® by AL-KO akum. traktorje

100 % električni – naš okolju prijazen vrtni traktor prihodnosti

Oblikujte jutrišnjo prihodnost že danes in od zdaj naprej kosite zeleno

rva generacija akumulatorskih vrtnih traktorjev solo® by AL-KO je tu. Ima celotno opremo traktorjev Premium Pro, vključno z maxRun® in pametnim kokpitom, velikimi zelenicami prijaznimi pnevmatikami in izjemno zmogljivo baterijo.


Vaše prednosti:

Tiho delovanje
Košnja brez emisij
Brez spominskega učinka in dolga življenjska doba baterije zahvaljujoč litij-ionski tehnologiji
Nizka intenzivnost vzdrževanja zahvaljujoč prenosu električne energije
Visoka zmogljivost in kakovost rezanja tudi v težkih pogojih
Prihranek časa zahvaljujoč široki kosilnici in visoki hitrosti vožnje
IP65 zaščita pred vlago

Preprosto napolnite baterijo in začnite kositi!

Akumulatorski vrtni traktor ponuja enako zmogljivost kot bencinski vrtni traktor – vendar brez intenzivnosti vzdrževanja, povezanega z bencinskim pogonom (npr. brez menjave vžigalne svečke, brez menjave olja, brez dolivanja goriva).

maxRun® & smart Cockpit

maxRun® in pametni kokpit Trije inovativni načini delovanja: Eco Mode za varčevanje z baterijo; Inteligentna košnja z avtonomno regulacijo hitrosti; Obrnite vrteča se rezila, da očistite zastoje plošče. Prejeli boste tudi natančne diagnoze napak in neposredno pomoč na pametnem kokpitu.

Največja učinkovitost

Visoka hitrost vožnje, široko kosilno ohišje, inovativna tehnologija MaxAirflow za optimalen transport trave v velik 310 l zbiralnik za travo* za manj praznih tekov

* Samo za model T 6200LI - 105.2e


Inovativen in trpežen

Novi akumulatorski vrtni traktorji so bili razviti v Nemčiji in se proizvajajo v naši tovarni v Avstriji. Zvesti naši obljubi kakovosti, naši traktorji zagotavljajo udobno in dolgotrajno uporabo.

Več o tem >

Kratek pregled akumulatorskih vrtnih traktorjev


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.