Akumulatorski radio za gradbišče AL-KO WR 2000 SET

Številka izdelka: 113821 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>vključno s polnilnikom in akumulatorjem (2.5 Ah)</b>
  • Neodvisna od električnega kabla in vtičnice (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Majhna teža in čvrsta izvedba
  • Za uporabo na gradbišču, v vrtni uti itd.
  • Z USB-vrati in funkcijo bluetooth
  • Z uro in budilko

Akumulatorski radio WR 2000 AL-KO skrbi za odlično zvočno ozadje pri vaših projektih.


Akumulatorski radio WR 2000 AL-KO

Z našim akumulatorskim radiom WR 2000 imate zagotovljeno odlično zvočno ozadje v svojem vrtu, na gradbišču in povsod tam, kjer ni električnega priključka. Kompaktni radio deluje na frekvenčnem območju FM 87,5–108 MHz / DAB+. Za napajanje služi naš akumulator iz družine EasyFlex. Akumulator 20 V ima kapaciteto 2,5 Ah in poveča maso radia na samo 4,8 kg, zato je radio mogoče uporabljati kot prenosno napravo. Prenos podatkov je mogoč prek USB-vrat ali bluetooth. Akumulatorski radio lahko uporabljate neodvisno od električnega kabla in priključka. Ima 5 pomnilnih mest za postaje, ki jih lahko izberete sami, in zaradi vgrajene ure omogoča tudi bujenje. V obsegu dobave sta nosilni ročaj in omrežni kabel.

Tehnični podatki

Neto teža v kg 4.5 KG
Bruto teža v kg 4.8 KG
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (911.64KB)
Download (1.09MB)
Download (10.17MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.