Akumulatorska visoka žaga za veje AL-KO CSA 2020

Številka izdelka: 113538 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka, priročna akumulatorska visoka žaga
  • Robusten, 20 cm dolg meč za učinkovito žaganje
  • Velik akcijski polmer do 3,5 m višine zahvaljujoč nastavljivemu teleskopskemu držalu
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z akumulatorjem 18 V / 2,5 Ah EasyFlex (brez akumulatorja in polnilnika)
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, dobra uravnoteženost naprave in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi

 

Perfektno rezanje na vsaki višini, brez emisij in električnega kabla – s priznanim udobjem naprav solo® by AL-KO. To omogoča lahka in priročna visoka žaga za veje iz družine naprav 18 V.

 

 

Visoka žaga za veje AL-KO CSA 2020 – za učinkovito in udobno nego dreves

 

Z visoko žago za veje AL-KO CSA 2020 vam gre žaganje vej in oblikovanje grmov odlično od rok.
S posebno dolgim držalom na CSA 2020 dosežete delovno višino do 3,5 m. Kakovosten meč z dolžino 20 cm in robustna veriga omogočata žaganje vej do premera 10 cm.
Z nagibnim mečem dosežete tudi težko dostopna mesta in lahko kjer koli izvedete čisto žaganje. Zahvaljujoč akumulatorskemu napajanju imate velik akcijski polmer in svobodo premikanja, ne da bi morali paziti na kabel. Tako lahko delate varno in brez truda, v telesu prijazni drži – tudi nad glavo.
Delovanje z akumulatorjem je tiho in brez emisij, vzdrževanje skoraj ni potrebno. Uporaba je mogoča ob kateri koli uri dneva.

 

Tehnični podatki visoke žage za veje AL-KO CSA 2020

 

Robusten meč proizvajalca Oregon omogoča dolžino žaganja 20 cm in žaganje vej do debeline 10 cm. Delo poteka hitro, rokovanje z napravo je preprosto.
Z nastavljivim cevnim držalom dosežete delovno višino do 3,5 m. Z nagibnim mečem prilagodite območje dela okoliščinam na terenu. H kakovosti opravljenega dela pripomore tudi z akumulatorjem napajan elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij. Akumulatorska visoka žaga za veje CSA 2020 deluje občutno tišje od primerljive bencinske žage. Z maso samo 3,5 kg skupaj z akumulatorjem omogoča udobno delo nad glavo.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja 18 V / 2,5 Ah lahko delate do 15 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 50 minutah. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Njegovo polnjenje je preprosto.

 

Nakup visoke žage za veje AL-KO CSA 2020 in druge možnosti

 

Akumulatorsko visoko žago za veje CSA 2020 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je lahek vstopni model med naprave za kakovostno nego drevja v domačem vrtu.
Pri nakupu prve naprave iz družine 18 V kot dodatni pribor potrebujete obstojen akumulator 18 V (štev. art. 113559) in polnilnik (štev. art. 113560).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113538
EAN 4003718057560
Neto teža v kg 3.1 KG
Bruto teža v kg 4.1 KG
Napetost verige brez orodja
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 92
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 3.8
Dolžina meča v cm 20 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Združljiv u pasom za akumulator Združljiv u pasom za akumulator

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (6.27MB)
Št. izdelka: 113560 Kmalu spet na voljo
48,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.