Akumulatorska kosilnica solo® by AL-KO 4772 LI VS-W z 2 baterijama in 1 polnilcem

Številka izdelka: 127664 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • S funkcijo Smart Cockpit in Smart Button
  • Zmogljiva 36 V litij-ionska baterija
  • Koš s prikazovalnikom polnitve
  • Predal za baterije za do dve bateriji z "uravnoteženim praznjenjem" za dolgo delovanje
  • Energijsko varčen kolesni VARIABILNI pogon"uravnoteženim praznjenjem" za dolgo delovanje
  • Udobno centralno nastavljanje višine v 7 stopnjah
  • Udobno centralno nastavljanje višine v 7 stopnjah
  • Vključno klin za mulčenje in stranskim izmetom

5272 LI VS-WNov Smart Cockpit v akumulatorski kosilnici solo® by AL-KO 4772 Li VS-W

"Pametni" model v različici Premium PRO iz AL-KO vam ponuja priročno upravljanje preko Smart Cockpit. Kosilnica solo® by AL-KO 4772 Li VS-W je razvita v Nemčiji in proizvedena v Avstriji. Zahvaljujoč inovativnim komponentam, kot so litij-ionska baterija ter pametni gumb in pilotska kabina, solo® by AL-KO 4772 Li VS-W dolgoročen partner za vaš vrt z veliko koristnimi informacijami.

Preprosto odčitajte dejavnosti na trati s Smart Cockpit

MaxRun & Smart Cockpit se lahko uporablja za prikaz različnih dejavnosti, kot so stanje napolnjenosti baterije, povezljivost ali sporočila o napakah. To funkcijo lahko uporabite tudi za uravnavanje hitrosti in za aktiviranje varčevanja z energijo s funkcijo Eco-Mode. S funkcijo pametnega gumba modra lučka signalizira, da je vzpostavljena povezava z vašo aplikacijo AL-KO inTouch. S tem gumbom lahko odčitate tudi stanje napolnjenosti baterij po barvah. Zeleni sijaj pomeni popolnoma napolnjen. Rdeča označuje, da je treba baterijo napolniti.

Inovativna tehnologija, razvita v Nemčiji in proizvedena v Avstriji: solo® by AL-KO 4772 Li VS-W navdušuje s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti solo AL-KO. Robustna akumulatorska kosilnica opravlja svoje delo na domačih vrtovih brez izpušnih plinov in tiho.

S solo® by AL-KO 4772 Li VS-W širina košnje 46 cm zagotavlja učinkovito košnjo med 400-1000 m² trate. Višino reza je mogoče centralno nastaviti od 30 mm do 80 mm s preprostim ročajem. Kolesni pogon, ki je spremenljivo nastavljiv po hitrosti, vam nudi močno podporo. Stabilno, izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine s posebej velikim izmetnim kanalom zagotavlja dolgo življenjsko dobo in popolne rezultate lovljenja. Vključno s funkcijo mulčenja in stranskega izpusta.

Ergonomsko oblikovano krmilo in gumirani ročaji ter XXL kolesa za gladko vožnjo s krogličnimi ležaji spodbujajo delo brez utrujenosti. Ogromno stabilnost in dolgo življenjsko dobo dosežeta aluminijasta spojka in sprednji ročaj iz aluminija. 70-litrska zbiralna košara za blago z indikatorjem nivoja škatle pomeni dolge intervale košnje. Priročen električni zagon in posamezno nastavljivo, zložljivo krmilo sta dodatna komponenta za udobno delo. Brezkrtačni motor zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo zmogljivost. Akumulatorska kosilnica se napaja z eno ali dvema baterijama 36 V 36 V - s 4 Ah ali 5 Ah. Ena baterija za veliko vrtno in gozdarsko opremo.

Priložena 2x baterije 36 V (5,0 Ah) in 1x polnilec.

Kupite akumulatorsko kosilnico solo® by AL-KO 4772 Li VS-W in alternative

Kupite akumulatorsko kosilnico 4772 Li VS-W zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite vrhunsko akumulatorsko kosilnico s širino košnje 51 cm, priporočamo model 5272 LI VS-W Premium s št. 127667.

Naše prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo v tej napravi.

 

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Širina reza v cm 46 CM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Zasnova motorja nima
Nastavljiva višina ročaja DA
Vrsta nastavitve višine ročaja Premium nastavitev višine aluminij
Ročka: vrsta ročaja Standardna prevleka ročaja
Zložljiva ročka DA
Lawn mower cockpit handlebar s kokpitom pro
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Material ohišja jeklo
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Funkcijo 4v1
Izmet na stran DA
Hitrost vožnje naprej km/h 4.8 KMH
Povezljivost Povezljivost
S tvrdim košem DA
Prostornina koša v l 70 L
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 70 MIN
Prestrezanje DA
Naprava ima ekološki način delovanja No
Različica kućišta kosilice Highline
Združljive akumulatorji 113280, 113524
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Mulčenje DA
Max Airflow Technology Ja
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Družina akumulatorja AL-KO 36V
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 90 MIN
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Čas polnjenja 5.0Ah v min 120 MIN
Čas polnjenja 4.0Ah v min 90 MIN

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.