Akum.visokotlačni čistilnik AL-KO Easy PW 2040

Številka izdelka: 113859 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Odstraňuje nečistoty bez pripojenia elektriny a vody
  • Vďaka sanie vody ho možno použiť s akýmkoľvek zdrojom vody: PET fľaša, vedro na vodu, zásobník na dažďovú vodu, potok, kohútik, rybník
  • S vodnou tryskou 5 v 1
  • So speňovače a 6 m sacou hadicou na vodu
  • Možno použiť aj pre zalievanie rastlín
  • Bez akumulátora a nabíjačky

 

Lahek, vsestransko uporaben visokotlačni čistilnik za odstranjevanje raznovrstne umazanije.

 

 

Visokotlačni čistilnik PW 2040 iz družine 18 V

S priloženim adapterjem je kot vodni vir mogoče uporabiti tudi PET-plastenko. Zahvaljujoč sesanju vode ga je mogoče uporabljati s katerim koli vodnim virom: vedro za vodo, jezero, sod z deževnico, pipa.

 

Tehnične podrobnosti visokotlačnega čistilnika PW 2040

Za napajanje našega visokotlačnega čistilnika služi Li-ionski akumulator 20 V iz družine 18 V. Po izbiri 2,5 Ah ali 5 Ah (ni v obsegu dobave). Pri tem vam je na razpolago tlak 22 bar. Pretok vode je 120 l/h. S svojo zelo majhno težo 1,7 kg (z akumulatorjem) je zelo priročen za uporabo. Odvisno od področja uporabe lahko delate s cevjo za peno ali visokotlačno cevjo. S 6 m dolgo sesalno cevjo za čiščenje lahko uporabite tudi nekoliko bolj oddaljen vodni vir. Zahvaljujoč vodni šobi 5 v 1 imate na razpolago 5 širin curka: 0°, 15°, 25°, 40° in funkcijo zalivanja.

 

Kupite visokotlačni čistilnik AL-KO Easy PW 2040 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. PW 2040 je učinkovit pripomoček pri vseh čistilnih delih.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113859
EAN 4003718061710
Maks. tlak, barih 22 BAR
Neto teža v kg 1.35 KG
dim. Širina cm brez škatle 30.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 56.5 CM
dim. Višina cm brez škatle 10 CM
Weight Including Battery in kg 1.7 KG
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Battery Voltage (V) 20 V

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (6.67MB)
Izjave o skladnosti Download (131.39KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.