Akum.visokotlačni čistilnik AL-KO Easy PW 2040

Številka izdelka: 113859 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Odstraňuje nečistoty bez pripojenia elektriny a vody
  • Vďaka sanie vody ho možno použiť s akýmkoľvek zdrojom vody: PET fľaša, vedro na vodu, zásobník na dažďovú vodu, potok, kohútik, rybník
  • S vodnou tryskou 5 v 1
  • So speňovače a 6 m sacou hadicou na vodu
  • Možno použiť aj pre zalievanie rastlín
  • Bez akumulátora a nabíjačky

 

Lahek, vsestransko uporaben visokotlačni čistilnik za odstranjevanje raznovrstne umazanije.

 

 

Visokotlačni čistilnik PW 2040 iz družine 18 V

S priloženim adapterjem je kot vodni vir mogoče uporabiti tudi PET-plastenko. Zahvaljujoč sesanju vode ga je mogoče uporabljati s katerim koli vodnim virom: vedro za vodo, jezero, sod z deževnico, pipa.

 

Tehnične podrobnosti visokotlačnega čistilnika PW 2040

Za napajanje našega visokotlačnega čistilnika služi Li-ionski akumulator 20 V iz družine 18 V. Po izbiri 2,5 Ah ali 5 Ah (ni v obsegu dobave). Pri tem vam je na razpolago tlak 22 bar. Pretok vode je 120 l/h. S svojo zelo majhno težo 1,7 kg (z akumulatorjem) je zelo priročen za uporabo. Odvisno od področja uporabe lahko delate s cevjo za peno ali visokotlačno cevjo. S 6 m dolgo sesalno cevjo za čiščenje lahko uporabite tudi nekoliko bolj oddaljen vodni vir. Zahvaljujoč vodni šobi 5 v 1 imate na razpolago 5 širin curka: 0°, 15°, 25°, 40° in funkcijo zalivanja.

 

Kupite visokotlačni čistilnik AL-KO Easy PW 2040 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. PW 2040 je učinkovit pripomoček pri vseh čistilnih delih.

 

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Battery Voltage (V) 20 V
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Maks. tlak, barih 22 BAR
Neto teža v kg 1.35 KG
dim. Višina cm brez škatle 10 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 56.5 CM
dim. Širina cm brez škatle 30.5 CM
Weight Including Battery in kg 1.7 KG
Mera dolžina karton cm 58.5 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (6.67MB)
Izjave o skladnosti Download (131.39KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.