Brushcutter Attachmen Bca 4235.2 Akku

Številka izdelka: 127642 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • solo® by AL-KO nastavek motorna kosa BCA 4235.2
  • Fast & Easy glava za nit, za natančno obrezovanje. Enostavno navijanje in navijanje rezalne vrvice brez odpiranja glave
  • Visokokakovostno rezilo noža s 3 zobmi za učinkovito rezanje
  • Močan brezkrtačni električni motor za enostavno napredovanje
  • 25,5 cm / 36 cm širina reza za individualne zahteve

Razširite svoje akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 z nastavkom kosa za trato BCA 4235.2

Brezžično obrezovanje in rezanje brez emisij z nastavkom za motorno košnjo BCA 4235.2. Če imate akumulatorsko večnamensko orodje solo® by AL-KO MT 42.2, lahko s tem nastavkom preprosto spremenite osnovno napravo v motorno rezalnik z navojem in rezilom noža.

Dvojna korist

Popolnoma vsestranski zahvaljujoč zamenljivi rezalni glavi: 25,5 cm kovinski nož vam omogoča enostavno prebijanje tudi na zahtevnem terenu in v gosti travi. Vendar pa jo lahko v kratkem času zamenjate z glavo za nežno vrvico s širino reza do 36 cm. Glava vrvice Fast & Easy omogoča enostavno vstavljanje niti in hitro navijanje rezalne vrvice brez odpiranja glave vrvice. Na tleh delajte posamezno – ne glede na to, ali gre za natančno obrezovanje robov trate, košnjo visoke trav ali majhnih grmovnic.

Lahek nastavek z nizkimi vibracijami zagotavlja natančno, telesu prijazno delo. Zahvaljujoč baterijskemu delovanju osnovne naprave je na voljo velik polmer delovanja z veliko svobodo gibanja, ne da bi morali biti pozorni na dolžino ali položaj kabla. Uporablja se tiho in brez emisij - in zato lahko poteka neodvisno od določenih časov počitka. Poleg tega je naprava enostavna za vzdrževanje.

Kupite nastavek motorno koso solo® by AL-KO BCA 4235.2 in alternative

Nastavek  kose BCA 4235.2 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite svoje večnamensko orodje MT 42.2 razširiti z nastavkom za obrezovanje vej za CSA 4220.2, je to na voljo pod št. 127643 na voljo.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127642
EAN 4003718063073
Neto teža v kg 1.9 KG
Vrvica velikosti M10 x 1,25
dim. Dolžina cm brez škatle 91 CM
dim. Višina cm brez škatle 10 CM
dim. Širina cm brez škatle 29 CM
Bruto teža v kg 3.68 KG
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2 MM
Gred DA
Premer stebla v mm 24 MM
Delovna širina kosa z nit cm 36 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 26 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Engine

Tip pogona Akumulator

Working area

primeren za površine do m2 470 QM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 49 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 62 MIN

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.12MB)
Izjave o skladnosti Download (152.36KB)
Download (111.32KB)
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
159,90 €
Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.