AL-KO filter vložek"venturi"

Številka izdelka: 113811
Ponovno na voljo od 24.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ta plastični vložek filtra je primeren za modele Jet 3600, HWA 3600 in HW 3600 Easy. Filtrirni vložek v predfiltru je zelo enostaven za zamenjavo. Zelo velik XXL
  • Učinkovita zaščita za črpalke z integriranim predfiltrom
  • Zmanjša obrabo in motnje
  • Izdelan iz visokokakovostne, pralne plastike, vključno z dvema natančnima tesnilnima obročema
  • Enostaven za čiščenje
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113811
EAN 4003718061017
Mera dolžina karton cm 9.9 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (6.14MB)
Download (17.27MB)
Izjave o skladnosti Download (515.14KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.